Brezkontaktni sistemi IPEE

Datum objave: 05.06.2020

Brezkontaktni sistemi IPEE - najbolj trajnostna brezkontaktna sanitarna oprema za javne, poslovne in gostinske objekte
Pri IPEE verjamemo v preprostost. Vsak dan stremimo za tem, da bi vam olajšali življenje. Da bi vam omogočili nemotene postopke izbiranja in namestitve, smo razvili sete: kombinacije najboljše razpoložljive tehnologije in skrbno izbrane keramike.

Vse v enem

Ponujamo rešitve in ne komponente. Vsak izdelek vsebuje ves potreben material, da lahko zaključite namestitev.

Namesti in zaženi

Ker je tehnologija splakovanja IPEE natančno pripravljena za namestitev, je namestitev keramike preprosta in izjemno hitra.

Trajnost in trdnost

Vse naše tehnologije so zasnovane in izdelane v Evropi ter zagotavljajo kakovostne in trajne izdelke, ki prihranijo velike količine vode.

Vsi izdelki IPEE so zasnovani in razviti na podlagi filozofije treh načel:

  • Tehnologija - Vsi naši seti vključujejo edinstvene pametne funkcije, ki dodajo vrednost tako za končnega uporabnika kot tudi za lastnika nepremičnine in njegovo ekipo za vzdrževanje.
  • Trajnostni razvoj - Naše poslanstvo je izboljšati okolje in ponuditi le izdelke z varčno porabo vode.
  • Preprostost - Naš integrirani pristop se odraža v preprosti namestitvi in preprosti uporabi izdelkov brez zmanjševanja kakovosti oblikovanja.

                 

Vsak set IPEE standardno vključuje vse funkcije, ki jih potrebuje sodobna sanitarna oprema. Ker pa so želje in zahteve uporabnikov vendarle različne, so izdelki IPEE na voljo v treh različicah: Basic, Plus ali Premium.

 

Basic

Seti IPEE Basic ponujajo preprosto, vendar kakovostno keramiko v kombinaciji s čvrsto in učinkovito splakovalno tehnologijo. So idealna izbira za objekte, kjer je potrebna cenovno ugodna, a trajna sanitarna oprema.

 

Plus

IPEE Plus so seti srednjega razreda. Združujejo visokokakovostno keramiko z najboljšo tehnologijo v svojem razredu.Odlično izpolnjujejo zahteve v situacijah, kjer sta ključna dizajn in učinkovitost.

 

Premium

S kombinacijo vrhunske keramike z našo najboljšo tehnologijo splakovanja ponujajo seti IPEE Premium najboljše od najboljšega. So odlična rešitev za projekte, kjer niso dopustni kompromisi glede dizajna, higiene ali uporabniške izkušnje.

Podrobnejše informacije o izdelkih lahko najdete na naši spletni strani ali v brošuri, ki smo jo pripravili. 
 
 
 


< nazaj

Zakaj splakovalniki LIV

10 let garancije - ker popolnoma zaupamo v naše znanje in kakovost

HDV polnilni ventil - ker se ne more zamašiti in ne potrebuje vzdrževanja

ABS material - ker zaupamo le visoko kakovostnemu materialu

Enostavna regulacija - nastavitev brez meritev in preizkušanja

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Zavni