Fluidmaster v Sloveniji že 5 let

Datum objave: 07.03.2019

Fluidmaster v Sloveniji že 5 let


Pred kratkim smo praznovali peto obletnico podjetja Fluidmaster v Sloveniji – 5 let dobrih izzivov, odličnih zgodb in poslovnih uspehov.


Ameriška korporacija Fluidmaster, po svetu znana predvsem po polnilnih in izlivnih ventilih, je pred petimi leti prevzela del Kolektorjevega koncerna, specializiranega za sanitarno tehniko. Američani niso pogosto lastniki družb v Sloveniji, a v bivšem LIV-u so prepoznali ustreznega partnerja za prodor na evropski trg. Rezultati zadnjih let pričajo o tem, da so se odločili pravilno, saj prodaja iz leta v leto raste.


Nekaj manj kot 200 zaposlenih pod okriljem podjetja Fluidmaster Slovenija prodaja svoje izdelke na več kot 20 trgih in sicer pod blagovnima znamkama LIV (v vzhodni in jugovzhodni Evropi) in Schwab (v zahodni Evropi in na Bližnjem vzhodu).


V letu 2018 smo skupno prodali več kot 1.000.000 splakovalnikov, prihodki od prodaje pa so dosegli več kot 26 milijonov evrov.


Verjamemo in zmoremo biti še boljši, zato z navdušenjem pričakujemo naslednjih pet let! 
 
 
 


< nazaj

Zakaj splakovalniki LIV

10 let garancije - ker popolnoma zaupamo v naše znanje in kakovost

HDV polnilni ventil - ker se ne more zamašiti in ne potrebuje vzdrževanja

ABS material - ker zaupamo le visoko kakovostnemu materialu

Enostavna regulacija - nastavitev brez meritev in preizkušanja

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Zavni