Obisk dijakov Šolskega centra Ptuj

Datum objave: 17.06.2019

V okviru šolskega strokovnega usposabljanja so nas v podjetju Fluidmaster d.o.o. v Postojni obiskali dijaki Šolskega centra Ptuj iz smeri inštalater strojnih inštalacij.

Dijaki so se seznanili s celovitim procesom nastajanja izdelkov sanitarne tehnike, vključujoč podometne in nadometne splakovalnike, ki jih aktivno prodajamo pod blagovnima znamkama LIV® in SCHWAB® na evropskih trgih in Bližnjem vzhodu.

Uspeh je integracija izkušenj, znanja in sodelovanja, zato vsak razvoj izdelkov vključuje predstavnike različnih skupin uporabnikov, kjer prisluhnemo njihovim specifičnim izkušnjam z izdelki. To nas vodi v intenzivno sodelovanje s končnimi uporabniki, s prodajnim osebjem in arhitekti ter seveda z inštalaterji.

Tako dijaki kot profesorji so izrazili navdušenje ob ogledu proizvodnih prostorov, in sicer sodobno opremljene brizgalnice, avtomatizirane linije za montažo polnilnih ventilov, montažne linije nadometnih in podometnih splakovalnikov ter laboratorija.

Podobnih obiskov se v podjetju Fluidmaster veselimo tudi v bodoče.

 
 
 
 


< nazaj

Zakaj splakovalniki LIV

10 let garancije - ker popolnoma zaupamo v naše znanje in kakovost

HDV polnilni ventil - ker se ne more zamašiti in ne potrebuje vzdrževanja

ABS material - ker zaupamo le visoko kakovostnemu materialu

Enostavna regulacija - nastavitev brez meritev in preizkušanja

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Zavni