Registracija

Ime

Priimek

Vrsta uporabnika
inštalater
projektant
arhitekt
drugo

drugo:

 
Vpišite telefonsko številko mobilnega telefona, preko katerega boste sodelovali v LIV klubu. Ta številka bo hkrati vaše uporabniško ime za vstop v uporabniške strani kluba.

Številka mobilnega telefona

Številka mobilnega telefona

E-pošta

Država


Podatki o podjetju


Naziv podjetja

Naslov

Poštna številka

Kraj

Z izpolnitvijo pristopnega obrazca, soglašam s pristopom v LIV KLUB in se strinjam, da podjetje Fluidmaster d.o.o obdeluje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo. Vpogled v pridobljene osebne podatke ima poleg organizatorja tudi ponudnik tehnične rešitve, družba 4eGenus d.o.o. Seznanjen/a sem in soglašam, da v času obdelave osebnih podatkov, lahko kadarkoli zahtevam vpogled v podatke in njihovo osvežitev in sicer tako, da pošljem pisno zahtevo na e-pošto livklub@fluidmaster.com. Seznanjen/a sem in soglašam, da Fluidmaster d.o.o. hrani in obdeluje vse posredovane podatke do mojega pisnega priklica na e-pošto livklub@fluidmaster.com. Seznanjen/a sem in soglašam, da mi je stalno omogočena možnost odjave od naročenih vsebin tudi preko SMS sporočil. Odjava preko SMS sporočil deluje na način, da uporabnik pošlje SMS sporočilo z vsebino (LIV presledek STOP): »LIV_STOP« na 4246. Seznanjen/a sem in soglašam z opredelitvijo namena obdelave mojih osebnih podatkov (obvestila o prodajnih akcijah, novostih v ponudbi splakovalne tehnike LIV, o izobraževanjih, o stanju točk (kvartalno) ter drugih trženjskih vsebinah). Seznanjen/a sem in soglašam, da me bo Fluidmaster d.o.o. o vseh zgoraj navedenih aktivnostih lahko obveščal preko pošte, SMS-ov, telefonsko ali preko e-pošte. Na prijavljeno številko mobilnega telefona boste prejeli do 4 SMS sporočila mesečno. Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po vsakokratnem veljavnem ceniku ponudnika poti. Posredovani SMS-i ali zaznamki (Wap push) uporabniku s strani »LIV« so za uporabnika brezplačni v Sloveniji.
Upravljavec osebnih podatkov je podjetje Fluidmaster d.o.o., Industrijska cesta 2, 6230 Postojna (v nadaljevanju besedila tudi organizacija). Organizacija lahko posreduje osebne podatke tretjim osebam, ki imajo v skladu z veljavno zakonodajo za pridobivanje, obdelavo, posredovanje ali hranjenje osebnih podatkov podlago v veljavni zakonodaji, osebni privolitvi podpisnika ali pogodbenem razmerju. Osebni podatki se lahko hranijo do preklica privoljenja posameznika oz. do prekinitve poslovnega razmerja.Uporabnik LIV KLUBA ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov pravico do dostopa do podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pravico do pozabe«), pravico do omejitve obdelave, pravico do prenosljivosti podatkov, pravico do ugovora in pravico do vložitve pritožbe v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov. Za uveljavljanje prej omenjenih pravic oz. morebitnih pritožb nam uporabniki LIV KLUBA pošljite pisno obvestilo na zgoraj navedeni naslov ali po e-pošti na naslov livklub@fluidmaster.com. Če menite, da obdelava osebnih podatkov krši določila na področju varstva osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo tudi pri Informacijskemu pooblaščencu. Upravljavec, podjetje Fluidmaster d.o.o., se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter določili Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta.
Vse o LIV KLUBU na spletni strani www.livklub.si. Fluidmaster d.o.o., Industrijska cesta 2, 6230 Postojna.


 

Zakaj splakovalniki LIV

10 let garancije - ker popolnoma zaupamo v naše znanje in kakovost

HDV polnilni ventil - ker se ne more zamašiti in ne potrebuje vzdrževanja

ABS material - ker zaupamo le visoko kakovostnemu materialu

Enostavna regulacija - nastavitev brez meritev in preizkušanja

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Zavni