Novosti v ponudbi LIV


Podometni splakovalniki LIV-MOUNT


Linija izdelkov LIV-MOUNT je prava izbira za vsakogar, ki prisega na klasično predstensko ali stensko masivno vgradnjo. Izdelki so primerni za novogradnje ter prenovo kopalniških in sanitarnih prostorov.

 

Varčen in neslišen splakovalnik zagotavlja brezhibno delovanje, je v prostoru neviden, z bogato ponudbo aktivirnih tipk pa estetsko združljiv z okoljem po vaših željah.

Vse značilnosti splakovalnikov prispevajo k varovanju okolja in odgovorni rabi vode. Splakovalniki so izdelani iz kvalitetnih materialov, s tehnologijo dvokoličinskega splakovanja ali start/stop splakovanja, opremljeni z zaščito proti rosenju in s kakovostnim polnilnim ventilom, ki omogoča zelo tiho in hitro polnjenje. Primerni so za različne sanitarne prostore in zelo fleksibilni, ko gre za način montaže.

Uporaba okolju prijaznih tehnologij in materialov je skrbno nadzorovana v celotnem procesu, kjer naši izdelki nastajajo pod strogim nadzorom kakovosti in so preizkušeni v sodobnem in tehnološko sofisticiranem laboratoriju v skladu z zahtevami vseh ustreznih standardov.


Inspired to explore - nova linija aktivirnih tipk ustvarjena z navdihom v svetu glasbil

 

Nove aktivirne tipke odlikuje izjemna oblikovalska dovršenost, natančnost izdelave in skladno brezhibno delovanje gumbov za aktiviranje.


KEY to every symphony
Aktivirno tipko KEY odlikuje brezčasen dizajn, ki bo vedno izgledal odlično v vaši kopalnici. Enostavne in čiste linije se popolnoma prilegajo ostalim elementom v prostoru. Več o ponudbi..

 

Choose your own TEMPO
Premik roke in oblika aktivirne tipke TEMPO se dopolnjujeta v harmonijo gibanja in uporabniku nudita izkušnjo intuitivnega aktiviranja. Več o ponudbi..

 

TUNE your life to music
Prefinjene linije dajejo aktivirni tipki TUNE sodoben videz, ki se odlično povezuje v uporabniku prijazno uporabo z ergonomsko oblikovanimi aktivirnimi gumbi mehkih robov. Več o ponudbi..Step up a BEAT
Aktivirna tipka BEAT s svojim minimalističnim in dodelanim dizajnom vizualno povezuje celoten kopalniški ambient v vrhunsko opremljen prostor. Več o ponudbi..
Konfigurator aktivirnih tipk - izrazite svojo kreativnost


Poleg mnogo barvnih kombinacij in materialov, aktivirni tipki Ruby Eco in Zircon Eco odpirata prosto pot vaši ustvarjalnosti.

       

Različna edinstvena polnila, digitalno tiskanje na steklo, freske ipd. vam omogočajo, da v kopalnici pustite svoj osebni pečat, s čimer poskrbite za svoje udobje in zadovoljstvo.

To je naš prispevek k razumevanju brezmejne človeške želje po samoizražanju.

Ustvarite si svojo tipko!Novost v ponudbi nadometnih splakovalnikov – CORAL in CORAL DUO


Nadometni splakovalnik CORAL odlikuje svež dizajn mehkih linij, kompaktnost in izjemno enostavno in nežno aktiviranje gumba za sprožitev vode, zaradi česar je splakovalnik zelo prijeten na otip in primeren za uporabnike vseh starostnih skupin. Odlično se ujema z modernimi kopalniškimi prostori ter daje pridih svežine, mladosti in značaja starejšim oz. tradicionalnim kopalnicam.

 
Odgovornost do okolja

Vse značilnosti splakovalnika CORAL prispevajo k varovanju okolja in odgovorni rabi vode.

Enostavost montaže

Splakovalnik CORAL je primeren za različne sanitarne prostore in zelo fleksibilen, ko gre za način montaže.

 

Zakaj splakovalniki LIV

10 let garancije - ker popolnoma zaupamo v naše znanje in kakovost

HDV polnilni ventil - ker se ne more zamašiti in ne potrebuje vzdrževanja

ABS material - ker zaupamo le visoko kakovostnemu materialu

Enostavna regulacija - nastavitev brez meritev in preizkušanja

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Zavni