Novosti v ponudbi LIV

Brezkontaktni sistemi IPEE
IPEE je najbolj trajnostna brezkontaktna sanitarna oprema za javne, poslovne in gostinske objekte.

Vsi izdelki IPEE so zasnovani in razviti na podlagi filozofije treh načel:

 • Tehnologija - Vsi naši seti vključujejo edinstvene pametne funkcije, ki dodajo vrednost tako za končnega uporabnika kot tudi za lastnika nepremičnine in njegovo ekipo za vzdrževanje.
 • Trajnostni razvoj - Naše poslanstvo je izboljšati okolje in ponuditi le izdelke z varčno porabo vode.
 • Preprostost - Naš integrirani pristop se odraža v preprosti namestitvi in preprosti uporabi izdelkov brez zmanjševanja kakovosti oblikovanja.

                 

Vsak set IPEE standardno vključuje vse funkcije, ki jih potrebuje sodobna sanitarna oprema. Ker pa so želje in zahteve uporabnikov vendarle različne, so izdelki IPEE na voljo v treh različicah: Basic, Plus ali Premium.

 

Basic

Seti IPEE Basic ponujajo preprosto, vendar kakovostno keramiko v kombinaciji s čvrsto in učinkovito splakovalno tehnologijo. So idealna izbira za objekte, kjer je potrebna cenovno ugodna, a trajna sanitarna oprema.

 

Plus

IPEE Plus so seti srednjega razreda. Združujejo visokokakovostno keramiko z najboljšo tehnologijo v svojem razredu.Odlično izpolnjujejo zahteve v situacijah, kjer sta ključna dizajn in učinkovitost.

 

Premium

S kombinacijo vrhunske keramike z našo najboljšo tehnologijo splakovanja ponujajo seti IPEE Premium najboljše od najboljšega. So odlična rešitev za projekte, kjer niso dopustni kompromisi glede dizajna, higiene ali uporabniške izkušnje.

Podrobnejše informacije o izdelkih lahko najdete na naši spletni strani ali v brošuri, ki smo jo pripravili.

 

Kanalete za tuš


Z veseljem vam predstavljamo novost v našem prodajnem programu – kanalete za tuš. Na voljo so vam v različnih dolžinah (350, 450, 650, 750 in 850 mm - Ø 40 mm ) in v različnih vzorcih rešetk (VIBE, ROUND, GALAXY, ENERGY in STANDARD/CUSTOM), daljši različici (950 in 1050 mm - Ø 50 mm) pa v izvedbi STANDARD/CUSTOM.

 

    

 
Kanalete za tuš predstavljajo dodatno opremo za moderno opremljeno notranjost kopalnic, savn in prostorov za sprostitev, kjer estetske in tehnične zahteve narekujejo izbiro visoko funkcionalnih in prilagodljivih izdelkov.Njihove glavne prednosti so enostavna namestitev, vzdrževanje in možnost uporabe površin brez ovir, odlikujejo pa jih še mnoge druge odlične lastnosti.

  

Vabljeni, da si ogledate brošuro Kanalete za tuš ali poiščete dodatne informacije na naši spletni strani.

 

 

VarioTronic - kopalniški sistem, ki je nastavljiv po višini


VarioTronic je vrhunski predstenski kopalniški sistem, ki je električno nastavljiv po višini. Zaradi svoje izjemne funkcionalnosti in designa bo zadovoljil najzahtevnejše okuse in potrebe. Koristijo ga lahko vsi - od najmlajših, ki šele začenjajo uporabljati WC, do starejših oseb in oseb s posebnimi gibalnimi potrebami.

 

VarioTronic je predstenski kopalniški sistem, ki je električno nastavljiv po višini. S pomočjo daljinskega upravljalnika je mogoče višino straniščne školjke preprosto nastaviti v razponu 20 centimetrov. Najmanjša višina stenske straniščne školjke je 38 centimetrov, največja pa 58 centimetrov, kar je 18 centimetrov višje od standardnih stranišč.

Prednosti sistema VarioTronic:

 • je estetsko oblikovan;
 • stenski del in stranici so izdelani iz visokokakovostnega nerjavnega jekla;
 • na voljo so izvedbe z mehansko, pnevmatsko ali elektronsko aktivirno tipko;
 • sistem prenese statično obremenitev vse do 400 kg;
 • mogoče je dvigovanje oseb s težo do 180 kg;
 • majhna širina predstenskega sistema (42 cm) omogoča zelo preprosto ravnanje z invalidskim vozičkom – premik z  invalidskega vozička na straniščno školjko je tako enostavnejši;
 • stranska podporna nosilca poleg okvirja sta v celoti zložljiva in se premikata skupaj z elementom ter ju je mogoče preprosto namestiti in odstraniti.

VarioTronic je bil zasnovan za:

 • vse ekskluzivne apartmaje, hotele, stanovanja in hiše, v katerih uporabniki želijo vrhunsko doživetje,
 • bolnišnice in druge zdravstvene ustanove,
 • apartmaje za starejše ljudi,
 • domove za ostarele,
 • rehabilitacijske centre in
 • stanovanja in hiše, kjer si stanovalci želijo udobnih stranišč.
Za delovanje straniščnega sistema VarioTronic lahko izberete mehanske, pnevmatske ali elektronske aktivirne tipke, ki so estetsko oblikovane in zasnovane tako, da so prijazne za uporabo in enostavne za montažo.

Nekatere izmed njih omogočajo udobno in higiensko izplakovanje s pomočjo sodobne elektronike, saj se samodejno izplakovanje sproži po preprostem zamahu roke pred tipko. Za preprosto spreminjanje nastavitev je na voljo posebna mobilna aplikacija, s katero je samodejno izplakovanje mogoče preprosto vklopiti ali izklopiti ter tako še dodatno izboljšati udobje.

Na naslednji povezavi si lahko ogledate kratko video predstavitev uporabe VarioTronica, več informacij najdete na naslednji spletni strani, tiskana verzija brošure pa je: brošura VarioTronic.

 

 

Podometni splakovalniki LIV-MOUNT


Linija izdelkov LIV-MOUNT je prava izbira za vsakogar, ki prisega na klasično predstensko ali stensko masivno vgradnjo. Izdelki so primerni za novogradnje ter prenovo kopalniških in sanitarnih prostorov.

 

Varčen in neslišen splakovalnik zagotavlja brezhibno delovanje, je v prostoru neviden, z bogato ponudbo aktivirnih tipk pa estetsko združljiv z okoljem po vaših željah.

Vse značilnosti splakovalnikov prispevajo k varovanju okolja in odgovorni rabi vode. Splakovalniki so izdelani iz kvalitetnih materialov, s tehnologijo dvokoličinskega splakovanja ali start/stop splakovanja, opremljeni z zaščito proti rosenju in s kakovostnim polnilnim ventilom, ki omogoča zelo tiho in hitro polnjenje. Primerni so za različne sanitarne prostore in zelo fleksibilni, ko gre za način montaže.

Uporaba okolju prijaznih tehnologij in materialov je skrbno nadzorovana v celotnem procesu, kjer naši izdelki nastajajo pod strogim nadzorom kakovosti in so preizkušeni v sodobnem in tehnološko sofisticiranem laboratoriju v skladu z zahtevami vseh ustreznih standardov.Nova linija aktivirnih tipk ustvarjena z navdihom v svetu glasbil - Inspired to explore

 

Nove aktivirne tipke odlikuje izjemna oblikovalska dovršenost, natančnost izdelave in skladno brezhibno delovanje gumbov za aktiviranje.

 

 

 

KEY to every symphonyAktivirno tipko KEY odlikuje brezčasen dizajn, ki bo vedno izgledal odlično v vaši kopalnici. Enostavne in čiste linije se popolnoma prilegajo ostalim elementom v prostoru. Več o ponudbi..

 

 

Choose your own TEMPOPremik roke in oblika aktivirne tipke TEMPO se dopolnjujeta v harmonijo gibanja in uporabniku nudita izkušnjo intuitivnega aktiviranja. Več o ponudbi..

 

 

TUNE your life to musicPrefinjene linije dajejo aktivirni tipki TUNE sodoben videz, ki se odlično povezuje v uporabniku prijazno uporabo z ergonomsko oblikovanimi aktivirnimi gumbi mehkih robov. Več o ponudbi..

 

 

Step up a BEAT

 

Aktivirna tipka BEAT s svojim minimalističnim in dodelanim dizajnom vizualno povezuje celoten kopalniški ambient v vrhunsko opremljen prostor. Več o ponudbi..
Novost v ponudbi nadometnih splakovalnikov – CORAL in CORAL DUO


Nadometni splakovalnik CORAL odlikuje svež dizajn mehkih linij, kompaktnost in izjemno enostavno in nežno aktiviranje gumba za sprožitev vode, zaradi česar je splakovalnik zelo prijeten na otip in primeren za uporabnike vseh starostnih skupin. Odlično se ujema z modernimi kopalniškimi prostori ter daje pridih svežine, mladosti in značaja starejšim oz. tradicionalnim kopalnicam.

 
Odgovornost do okolja

Vse značilnosti splakovalnika CORAL prispevajo k varovanju okolja in odgovorni rabi vode.

Enostavost montaže

Splakovalnik CORAL je primeren za različne sanitarne prostore in zelo fleksibilen, ko gre za način montaže.

 

 

Zakaj splakovalniki LIV

10 let garancije - ker popolnoma zaupamo v naše znanje in kakovost

HDV polnilni ventil - ker se ne more zamašiti in ne potrebuje vzdrževanja

ABS material - ker zaupamo le visoko kakovostnemu materialu

Enostavna regulacija - nastavitev brez meritev in preizkušanja

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Zavni