Nasveti za vgradnjo

Na tej strani si lahko ogledate prikaz vgradnje izdelkov sanitarne tehnike LIV in nekaj idej za opremo vaše kopalnice.

Izdelki iz družine LIV FIX so odlična osnova sodobnih okolij ter so popolna izbira za novogradnje ter prenovo kopalniških in sanitarnih prostorov. Pestra izbira elementov za različne namene omogoča raznolike postavitve v prostor za vaše čim večje udobje.

Varčen in neslišen splakovalnik, ki zagotavlja brezhibno delovanje, je v prostoru neviden, z bogato ponudbo aktivirnih tipk pa estetsko združljiv z okoljem po vaših željah.

LIV-FIX 9052 - kopalnica pred in po renovaciji


Idealen je predvsem za izredno tanke stene oziroma, ko želite pri prenovi ohraniti čim več uporabnega prostora.




LIV-FIX 7512 - 3D animacija s prikazom vgradnje


Nasveti za hitro in enostavno vgradnjo podometnega splakovalnika, idealnega za varčevanje z vodo. Odlična osnova za opremo skladno s sodobnimi trendi opremljanja, primeren tako za novogradnje kot prenove kopalnic in sanitarij.




LIV-MOUNT 7512 - 3D animacija s prikazom vgradnje


Nasveti za hitro in enostavno vgradnjo podometnega splakovalnika, idealnega za varčevanje z vodo. Odlična izbira za vsakogar, ki prisega na klasično predstensko ali stensko masivno vgradnjo. Izdelki so primerni za novogradnje ter prenovo kopalniških in sanitarnih prostorov.




LIV-FIX 9052 - 3D animacija s prikazom vgradnje


Nasveti za hitro in enostavno vgradnjo podometnega splakovalnika, primerenega predvsem za tanke stene.




LIV-MOUNT 9052 - 3D animacija s prikazom vgradnje 


Nasveti za hitro in enostavno vgradnjo podometnega splakovalnika, primerenega predvsem za tanke stene. Odlična izbira za vsakogar, ki prisega na klasično predstensko ali stensko masivno vgradnjo. Izdelki so primerni za novogradnje ter prenovo kopalniških in sanitarnih prostorov.




LIV-FIX element za pisoar s senzo proženjem - 3D animacija s prikazom vgradnje


Nasveti za hitro in enostavno vgradnjo elementa za pisoar s senzo proženjem splakovalne vode. Sanitarna elektronika predstavlja najprimernejšo rešitev pomislekov glede higiene. Predstavljamo vam LIV SENSO, sistem brezkontaktnega splakovanja, kjer izjemno občutljiv senzor zazna gib vaše roke ali telesa.



 

Zakaj splakovalniki LIV

10 let garancije - ker popolnoma zaupamo v naše znanje in kakovost

HDV polnilni ventil - ker se ne more zamašiti in ne potrebuje vzdrževanja

ABS material - ker zaupamo le visoko kakovostnemu materialu

Enostavna regulacija - nastavitev brez meritev in preizkušanja

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Zavni