Novice

 
 

Brezkontaktni sistemi IPEE

Datum objave: 05.06.2020
Brezkontaktni sistemi IPEE - najbolj trajnostna brezkontaktna sanitarna oprema za javne, poslovne in gostinske objekte

 

Aktualni katalog sanitarne tehnike LIV

Datum objave: 27.02.2020
Nov katalog izdelkov blagovne znamke LIV - v njem boste našli našo najnovejšo ponudbo vgradnih sistemov, aktivirnih tipk, nadometnih WC splakovalnikov, pa tudi polnilnih ventilov, sanitarne keramike, WC desk, priključnih elementov, sifonov (vključujoč kanalete za tuš) in rezervnih delov.

 

Nov katalog aktivirnih tipk LIV

Datum objave: 01.10.2019

Aktivirne tipke za splakovalnike in pisoarje omogočajo brezmejne možnosti kombiniranja v kopalniških ambientih, v vaše prostore pa vnašajo harmonijo funkcije in dizajna.Odlično se ujemajo z modernimi kopalniškimi prostori, tradicionalno opremljenim kopalnicam pa dodajo pridih svežine in mladosti. 

VarioTronic - kopalniški sistem, ki je nastavljiv po višini

Datum objave: 28.06.2019
VarioTronic je vrhunski predstenski kopalniški sistem, ki je električno nastavljiv po višini. Zaradi svoje izjemne funkcionalnosti in designa bo zadovoljil najzahtevnejše okuse in potrebe. Koristijo ga lahko vsi - od najmlajših, ki šele začenjajo uporabljati WC, do starejših oseb in oseb s posebnimi gibalnimi potrebami.

Zakaj splakovalniki LIV

10 let garancije - ker popolnoma zaupamo v naše znanje in kakovost

HDV polnilni ventil - ker se ne more zamašiti in ne potrebuje vzdrževanja

ABS material - ker zaupamo le visoko kakovostnemu materialu

Enostavna regulacija - nastavitev brez meritev in preizkušanja

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto.

Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Zavni