O nas

Celovite rešitve

Podjetje Fluidmaster je svetovni dobavitelj celovitih sanitarnih rešitev, ki svoje izdelke prodaja pod blagovnimi znamkami Fluidmaster®, LIV® , SCHWAB® in WISA®.

Izjemen uspeh podjetja Fluidmaster temelji na vztrajnem osredotočanju na zadovoljstvo potrošnikov in inovacije na vseh področjih našega delovanja.

Prepričani smo, da je osredotočen in strateški pristop k globalni rasti najboljši način zarazširitev naše prisotnosti na trgu ter za podporo proizvodnim, distribucijskim in poslovnimpartnerjem po vsem svetu.

Z izvajanjem sinergij in z močno podporo vseh podjetij družbe Fluidmaster Corporation danes ponujamo celoten spekter visokokakovostnih vgradnih in nadometnih splakovalnikov, pametne sanitarne rešitve, aktivirne tipke in brezkontaktne sisteme splakovanja, ogrodja za pisoarje, umivalnike in bideje, kanalete za tuš, izlivne ventile in sifone, sanitarno keramiko, WC deske, polnilne in odtočne ventile, priključne elemente ter številne rezervne dele in pribor za različne izdelke.

Vabimo Vas, da odkrijete svet inovativnih rešitev.

Spoznajte nas


Svojo vizijo, biti vodilni svetovni ponudnik inovativnih tehnologij za obvladovanje vode, živimo in uresničujemo skozi naše poslanstvo zagotoviti odgovorno uporabo pitne vode  z uporabniku prijazno in zanesljivo tehnologijo upravljanja, spremljanja in nadzora vode v kopalnici in sanitarnih prostorih ter skozi naše vrednote in politiko kakovosti.

Inovacije

Številne inovacije, ki so temelj kakovosti in zanesljivosti izdelkov ter storitev, so plod izkušenj in znanja, zbranega v več kot 60 letih tradicije razvoja rešitev na področju tehnologije splakovanja.

Voda je naša strast

Voda – vir življenja in našega navdiha.
Z mislijo na kakovost življenja in z odgovornostjo do naravnega okolja v podjetju Fluidmaster stremimo k razvoju rešitev, ki so prijazne do okolja in ljudi.

Globalna prisotnost

Preko naših prepoznavnih in močnih blagovnih znamk ponujamo celotno paleto visokokakovostnih izdelkov. Naše izdelke uporabljajo vodovodarji, arhitekti, proizvajalci keramike in potrošniki po vsem svetu, znani smo po svojih zmogljivostih in tehnologiji, kakovosti, trajnosti, enostavnosti namestitve in inovacijah.

Zadovoljstvo strank

Pri vsem, kar počnemo, je zadovoljstvo strank naša prednostna naloga in cilj.
In to počnemo s strastjo.

Naše vrednote

Sodelovanje

Svoje sposobnosti in znanje delimo ter tako iz vseh izvabimo le najboljše.

Zavedamo se, da smo skupaj pametnejši. Cenimo izkušnje drugih in se drug od drugega tudi učimo. Ego pustimo pred vrati in ostajamo ponižni. Pogovarjamo se odkrito. Smo odprti in se ne bojimo protiargumentov, saj vemo, da bomo na koncu ustvarili nekaj velikega.

Zanesljivost

Na nas se lahko zanesete in nam zaupate.

Smo sinonim za zanesljivost. Ko se nečemu zavežemo, to tudi izpeljemo. Natančnost in kakovost sta za nas na prvem mestu, zato si z vsemi močmi prizadevamo, da so naša tehnologija in storitve nenehno na visoki ravni. Tukaj smo, da vas vodimo, ko nas potrebujete. Zaupanje si pridobivamo z zanesljivostjo, doslednostjo in usmerjanjem strank. Vsak dan se trudimo pridobiti zaupanje vseh, ki so v stiku z nami in našo blagovno znamko.

Inovacije

Prizadevamo si za izboljšave.

Odlikuje nas empatija. Poslušamo. Prizadevamo si za poglobljeno razumevanje izzivov, tako da lahko zagotovimo prijetno izkušnjo in preprosto rešitev.
Spodbujamo nove ideje in eksperimentiranje. Ne obupamo, ko stvari ne gredo v pravo smer; ko se uredijo, je uspeh zagotovljen. Nikoli ne nehamo iskati novih načinov za pomoč strankam.

Družina

Mi smo družina.

Družina je na prvem mestu; in tako kot številne močne družine imamo tudi mi svoja pričakovanja in načela. Drug do drugega smo prijazni in spoštljivi, vsak od nas pa se zaveda svoje odgovornosti. Po naravi smo prijazni,pošteni in ponižni. Praznujemo naše uspehe in si pomagamo v težkih časih. Skrbimo drug za drugega in pomagamo našim družinam. Trdo delamo, da bi ohranili našo družino močno.

Strast

Obožujemo svoje delo.

Delo je igra. Navdušujemo se nad preprostimi stvarmi. Nikoli se ne prenehamo učiti ali izboljševati. In ko potrošnik deli z nami svojo izjemno izkušnjo, smo v devetih nebesih.

Integriteta

Naredimo, kar je prav.

Pri delu smo odkriti, iskreni, spoštljivi in ponižni. Vsaka interakcija je prežeta z vrednotami našega podjetja. Spoštujemo svoje zaveze in partnerstva. Stojimo za vsem,kar počnemo.

Skrbnost

Smo dobri državljani.

Odločili smo se, da bomo za izbrane namene aktivno sodelovali z našimi lokalnimi skupnostmi in med seboj, da bi pozitivno vplivali na življenja okoli nas.

Globalna družina

Družba Fluidmaster je družinsko podjetje s sedežem v San Juan Capistranu v ZDA in z več proizvodnimi obrati po svetu - v Mehiki, Združenem kraljestvu, Turčiji, Sloveniji, Indiji. na Kitajskem in Nizozemskem,

Svoje znanje delimo na vseh ravneh, od inženiringa, raziskav in razvoja, zagotavljanja kakovosti, proizvodnje, trženja, prodaje, logistike in izvršnega vodstva do razvoja prilagojenih rešitev za vse naše partnerje.

Globalno dobavo izvajajo prodajne in distribucijske lokacije v ZDA, Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Avstraliji ter strankam nudijo popolno podporo.

Pozorno spremljamo prihajajoče trende sanitarnih rešitev, da bi ostali na vrhu.

Naše izdelke distribuiramo v več kot 90 držav in dosegamo več kot 80 % svetovnega prebivalstva.