D oblika

Vam je všeč WC školjka z ravnim zadnjim delom? Oglejte si naš izbor WC desk v obliki črke D in poiščite popolno ujemanje. Te ergonomske oblikovane WC deske so izdelane iz visokokakovostnega materiala, na voljo so v različnih velikostih, imajo ekscentrično nastavljive tečaje in mehanizem za mehko zapiranje v kombinaciji s sistemom za hitro montažo/demontažo.

Mehanizem za mehko zapiranje bo poskrbel za to, da se bo WC deska popolnoma tiho in počasi zaprla, s čimer se boste izognili neželenim zvokom ob zapiranju WC deske. S sistem za hitro montažo/demontažo WC deske bo čiščenje WC deske in zgornjega dela straniščne školjke precej lažje. Pritrditev od zgoraj (sistem topfix) pa zagotavlja hitro in udobno namestitev WC deske.
Filter
1 Najdeni izdelki
WC deska ZODIAC S, bela
Primerna za viseče in talne WC školjke D-oblika Material: duroplast Teža: 2,4 kg Mehko zapiranje (Soft close) Snemljiva s sistemom za hitro montažo/demontažoZ ekscentrično nastavljivimi tečaji iz nerjavne kovine Odporna proti praskam in obrabi 4 izmenljivi blažilci Enostavna pritrditev od zgoraj (Topfix) Tanka deska (Slim Line) Obstojna barva * Izdelek je na voljo do odprodaje zalog