Sejem ISH Frankfurt 2023 - Fluidmaster med razstavljavci


Vrača se sejem ISH,
vodilni svetovni dogodek za sanitarne sisteme, kopalniško opremo, klimatizacijo in varčevanje z energijo. Od 13. do 17. marca 2023 se bomo na sejmu Messe Frankfurt končno spet srečali v živo, saj je zadnji sejem, leta 2021, zaradi zaradi pandemije potekal le preko spleta. Ta najpomembnejši in najbolj pričakovani dogodek v zgoraj omenjenih sektorjih je izredna priložnost za prikaz vseh uvedenih tehnoloških inovacij.
V podjetju Fluidmaster imamo veliko novosti in v nadaljevanju vam bomo povedali več o temi letošnjega sejma in naši udeležbi.

Kaj videti na sejmu?

Tema letošnjega sejma bodo Rešitve za trajnostno prihodnost. Trajnost pri 360 stopinjah se razume tudi kot zanesljivost oskrbe s ciljem inovativnih rešitev in oblikovanja.
Pet dni bo v celoti posvečenih glavnim inovacijam v sektorju, ki prispevajo k varstvu podnebja ter odgovorni in učinkoviti rabi naših vodnih virov.
Razstavljavci se bodo predstavili v sedmih velikih paviljonih.

Fluidmaster - Moving water efficiently

Bistvo prisotnosti in predstavitve podjetja Fluidmaster in naše družine blagovnih znamk na sejmu ISH je učinkovito premikanje vode z uporabo intuitivnih tehnologij in oblikovanja.
Ko govorimo o straniščih, moramo upoštevati, da so glavni porabniki vode v številnih poslovnih in domačih okoljih. V podjetju Fluidmaster želimo z nenehnimi inovacijami zagotoviti, da bi bilo z našimi rešitvami upravljanje vode čim bolj učinkovito. To pomeni, da morajo mehanizmi za polnjenje in splakovanje uporabiti samo količino vode, ki zadošča za njihov namen, saj se tako ustvarja prihranek vode.
Nove tehnologije, ki se uporabljajo za sanitarije, pa poleg izboljšane uporabniške izkušnje skrbijo predvsem za varčevanje z vodo. In to bo ključni vidik naše predstavitve. Na razstavnem prostoru vam bomo pokazali, kako inovacije brezkontaktne tehnologije odpirajo priložnost za ustvarjanje inteligentnih stranišč, izboljšajo vsakdanje življenje v smislu varčevanja in uporabnosti hkrati s sodobno in privlačno obliko.

Odgovor podjetja Fluidmaster so "Rešitve za trajnostno prihodnost"

Da bi razumeli prednosti tega pristopa, pomislimo na tehnologijo splakovanja naših izdelkov IPEE, kjer revolucionarna brezkontaktna sanitarna keramika naredi projekte v javnem, poslovnem in gostinskem sektorju bolj trajnostne.
IPEE predstavlja nov standard za avtomatske sisteme splakovanja, saj odpravlja napačno zaznavanje in čase splakovanja ter znižuje stroške vzdrževanja zaradi prelivanja vode.

In kako deluje?
Tehnologijo splakovanja sestavljata dva sofisticirana sistema zaznavanja; eden je nastavljen za stalni nadzor znotraj posode, saj preverja nivo vode in njeno koncentracijo, drugi pa preverja prisotnost uporabnika.
Izgradnja učinkovitejših sistemov za polnjenje in splakovanje z integracijo sodobne tehnologije ponuja priložnost za prihranek pri računih za vodo in vodnih virih našega planeta. Vendar je rešitev podjetja Fluidmaster, ki jih bomo predstavljali, še več.

Izdelki Fluidmaster - pametne rešitve in varčevanje z vodo

Ogledali si boste lahko celotno paleto izdelkov iz družine blagovnih znamk Fluidmaster: Fluidmaster, LIV, Schwab in Wisa, ki so priznani po svojih standardih kakovosti, dolgotrajnosti in priročnosti ter po spoštovanju proizvodnih standardov trga.

Na tej povezavi si lahko ogledate več podrobnosti o razstavljenih izdelkih.

Razstavni prostor - Konfigurator Fluidmaster

Na našem razstavnem prostoru vam bo na voljo tudi konfigurator Fluidmaster; digitalni sistem, ki vam bo pomagal najti idealno rešitev za vaš projekt.
V vsakem primeru se bomo potrudili, da odgovorimo na vsa vaša vprašanja in vam pokažemo izdelke, ki ustrezajo vašim potrebam.

Zaključek

Veseli smo, da lahko ponovno sodelujemo na dogodku, kot je sejem ISH, kjer se lahko povežemo z uporabniki in pokažemo vse naše tehnološke in oblikovalske rešitve.

Vabljeni torej na sejem ISH v Frankfurtu od 13. do 17. marca 2023, pričakujemo vas v hali 4.0, na stojnici B93.

Če želite izvedeti več o izdelkih in rešitvah Fluidmaster, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.


Kaj še čakate?

Več informacij o nakupu vstopnice, lokaciji sejma in možnih poteh nanj, pa lahko najdete na tej povezavi.