Varstvo osebnih podatkov pri trženju

Obvestilo o varstvu osebnih podatkov pri trženju


Posodobljeno 22. maja 2018

Družba Fluidmaster uporablja vaše osebne podatke, da vam zagotovi boljšo uporabniško izkušnjo in da marketinško gradivo, ki vam ga pošljemo, odraža vaše osebne želje.

V tem obvestilu o varstvu osebnih podatkov pri trženju vam pojasnjujemo, kako uporabljamo osebne podatke, ki jih zbiramo o vas za namene trženja. To obvestilo o varstvu osebnih podatkov pri trženju vsebuje naslednje informacije:

 • Zakaj vam družba Fluidmaster pošilja trženjsko gradivo?
 • Kako uporabljamo vaše osebne podatke za trženje?
 • Kakšne informacije o vas uporabljamo za namene trženja?
 • Kakšne informacije se uporabljajo za e-poštno komunikacijo?
 • Ali zbiramo podatke o otrocih?
 • Kako lahko vplivate na trženjsko gradivo, ki ga prejemate?

Za več informacij o obdelavi osebnih podatkov družbe Fluidmaster in svojih pravicah v zvezi z njim si oglejte naš Pravilnik o varstvu osebnih podatkov.

Zakaj vam družba Fluidmaster pošilja trženjsko gradivo?

Informacije o naših izdelkih in storitvah pošiljamo obstoječim strankam, katerih podatke za stik smo pridobili prek naših odnosov s strankami. E-poštna sporočila, namenjena trženju, lahko pošljemo tudi osebam, ki so izrazile zanimanje za nakup izdelkov ali storitev družbe Fluidmaster ali za katere menimo, da jih sicer zanimajo izdelki ali storitve družbe Fluidmaster.

Trženjsko gradivo vam bomo pošiljali samo, če ste podali privolitev za to. Običajno se takšna privolitev poda, ko se registrirate kot uporabnik spletnega mesta Fluidmaster.com ali se prijavite za prejemanje informacij na dogodku.

Če ne želite več prejemati trženjskega gradiva družbe Fluidmaster ali pa želite posodobiti svoje trženjske nastavitve, lahko to z lahkoto storite s sledenjem navodilom v poglavju z naslovom »Kako lahko vplivate na trženjsko gradivo, ki ga prejemate?«

Kako uporabljamo vaše osebne podatke za trženje?

Vaše osebne podatke uporabljamo za pošiljanje informacij o storitvah, partnerjih, promocijah in dogodkih družbe Fluidmaster, za katere menimo, da bi vas lahko zanimali. Osebne podatke lahko uporabimo tudi za razvoj naših spletnih mest in storitev ter za merjenje učinkovitosti našega trženja.

Vaše osebne podatke hranimo za namene trženja, dokler želite od nas prejemati trženjsko gradivo. Če se odločite za zavrnitev ali preklic svoje privolitve za trženje, vaših osebnih podatkov ne bomo več uporabljali v ta namen. Če podatki niso potrebni za kakšen drug namen (npr. za gojenje naših odnosov s strankami), bomo podatke izbrisali brez nepotrebnega odlašanja.

Trženjska sporočila pošiljamo predvsem po elektronski pošti, besedilnih sporočilih ali prek telefona.

Za prikazovanje tržnih sporočil v družbenih medijih bomo morda morali vaše osebne podatke deliti z različnimi platformami družbenih medijev, kot so Facebook, LinkedIn ali Google. Za več informacij o tem, kako ta podjetja obdelujejo osebne podatke, si oglejte njihova obvestila o zasebnosti. Za več informacij o tem, kako uporabljamo ponudnike storitev in kako sicer delimo informacije s tretjimi osebami, si oglejte naš Pravilnik o varstvu osebnih podatkov.

Kakšne informacije o vas uporabljamo za namene trženja?

Da bi vam zagotovili trženje, prilagojeno vašim željam, potrebujemo informacije o vas. Običajno te informacije zbiramo neposredno od vas, medtem ko uporabljate naše storitve.

Za namene, navedene v tem obvestilu o varstvu osebnih podatkov, zbiramo naslednje skupine podatkov:

 • Vaše osnovne identifikacijske podatke in podatke za stik – To lahko vključuje na primer vaše ime, podjetje, telefonsko številko, e-poštni naslov in druge informacije, ki nam jih posredujete.
 • Informacije o vašem računu – Pri registraciji in uporabi nastavitvenega središča Fluidmaster nam posredujete informacije. Te lahko vključujejo na primer vaše uporabniško ime, geslo in podatke o osebnih željah.
 • Informacije o vašem odnosu z družbo Fluidmaster – Ob nakupu naših izdelkov in storitev zbiramo osebne podatke. Ti podatki lahko vključujejo na primer informacije o vaših prejšnjih nakupih izdelkov in storitev družbe Fluidmaster, informacije o računih, informacije o dogodkih družbe Fluidmaster, pri katerih ste sodelovali, in povratne informacije, ki ste nam jih posredovali.
 • Informacije o tem, kako uporabljate naše spletno mesto – Piškotke in spletne svetilnike uporabljamo za zbiranje podatkov o tem, kako uporabljate naša spletna mesta in kako si ogledujete naša trženjska e-poštna sporočila. To lahko vključuje na primer informacije o tem, katera spletna mesta družbe Fluidmaster ste obiskali, kako dolgo ste ostali na njih, katere elemente ste kliknili in vaš naslov IP. Za več informacij o uporabi piškotkov si oglejte naše Obvestilo o uporabi piškotkov.
 • Informacije, ki izhajajo iz vaše uporabe naših storitev – S pomočjo osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali, in informacij, ki smo jih zbrali o tem, kako uporabljate naše storitve, analitiko uporabljamo za oblikovanje profila, ki temelji na vaših zanimanjih. Ti profili pogosto temeljijo na spletnem obnašanju in segmentih prebivalstva, kot so starostna skupina, interesi, študij in delovne izkušnje. V določenih primerih lahko te podatke združimo tudi s podatki, ki nam jih posredujejo tretje osebe.

Kakšne vrste informacij se uporabljajo za e-poštno komunikacijo?

Kot uporabniku naših izdelkov ali storitev vam bomo po e-pošti pošiljali podporna sporočila. Dokler boste z veseljem sprejemali ta sporočila, vas želimo obveščati tudi o vsem, kar se dogaja pri družbi Fluidmaster, za kar mislimo, da bi morda želeli vedeti; ne glede na to, ali gre za najnovejša obvestila o izdelkih, ponudbe, nagradne programe ali prihajajoče dogodke. Zagotoviti želimo, da dovolite pošiljanje sporočil, ki jih prejemate od nas. Vse o tem, kako posodobiti ali spremeniti nastavitve o našem pošiljanju sporočil ali onemogočiti naš stik z vami, lahko izveste v spodnjem razdelku.

Zbiramo informacije o tem, kako se odzivate na naša e-poštna sporočila.

Te podatke uporabljamo posamezno in v kombinaciji z vašo evidenco stranke (podatki, ki jih delite z nami), da vam ne bi več pošiljali podpornih ali trženjskih sporočil, ko to od nas zahtevate.

Ali zbiramo podatke o otrocih?

Spletno mesto družbe Fluidmaster ter izdelki in storitve niso namenjeni otrokom, še posebej tistim, mlajšim od 18 let. Osebnih podatkov od otrok ne zbiramo zavestno.

Če ste otrok, ne poskušajte postati registrirani uporabnik našega spletnega mesta ali izdelkov ali nam kako drugače posredovati osebnih podatkov. Če izvemo, da smo nenamerno pridobili osebne podatke od otroka, jih bomo čim prej izbrisali.

Kako lahko vplivate na trženjsko gradivo, ki ga prejemate?

Enostavno lahko prekličete privolitev za prejemanje naših trženjskih sporočil s klikom povezave za odjavo na dnu vsakega trženjskega e-poštnega sporočila. Prav tako lahko v nastavitvenem središču Fluidmaster spremenite svoje nastavitve, prekličete svojo privolitev in upravljate, kako uporabljamo vaše osebne podatke.

Prav tako se lahko kadar koli odločite, da od družbe Fluidmaster ne želite več prejemati neposrednih trženjskih sporočil, tako da pošljete obvestilo o svoji odločitvi družbi Fluidmaster prek naslednjih podatkov za stik:

 • po e-pošti na naslov  dpr@fluidmaster.com
 • z osebnim obiskom v pisarni družbe Fluidmaster.

Za več informacij o svojih pravicah v zvezi z obdelavo osebnih podatkov si oglejte Pravilnik o varstvu osebnih podatkov.